Urban-BG.Net Форуми: C-walk : [dSe Tournament] Drip vs Staples Semi-Finals
Начало Форуми   C-walk   [dSe Tournament] Drip vs Staples Semi-Finals
Xellos.
Модератор

Oфлайн
Пуснато на: 15.03.2010 21:03:23 ч.
Жури:
YeP!
Darkie
aZurE
DA'Sneaker

Drip

vs

Staples
Върни се в началото

aZurE
n0_0b

Warn: 0%
Oфлайн
Пуснато на: 15.03.2010 22:19:27 ч.
От тая битка ,пък,не съм доволен

drip :стабилно изпълнение, но нищо ,което да ме заинтригува ,кратичко беше ,нямам забележки относно изпълнението ,но мисля,че ако вкаваш повече енргия и баунс ,ще изглежда по-добре, тренирай яко и минавай на следващото ниво

Staples :Хващаш техниката на баунса ,но още не е добре, някои движения излязоха нечисто, трябва повече да тренираш както аз ти показах - пълни кофи с пот.Замисълът на завъртането в края не беше лош -но изпълението не беше особено добро

скучнички клипове ,но гласувам за drip ,поради по-добро ниво на уолк като цяло.

Vote :drip
Върни се в началото

Darkie
n0_0b

Oфлайн
Пуснато на: 18.03.2010 21:05:19 ч.
дрип: това определено не беше добро изпълнение според мен. Слабичък клип, а всъщност можеш много повече! Просто докато гледах клипа нямаше нещо което да ме заинтригува даже по едно време ми стана глупаво. Много ме е яд, защото можеш много поооовече от тва. Само малко по-енергично изпълнение и ше си 6+
стапълс: едно голямо БРАВО! наистина браво човек.. след време ще вадиш супер готин стил просто се усъвършенствай, защото почти на всякъде не целеше биийта, а пък можеше дори и по-добра песничка. Но все пак твой избор и стига да те вдъхновява
Вот: Стапълс. давам вота си за теб да ти дам малък стимул, а пък и дрип ме разочарова с тоя клип
Върни се в началото

YeP!
Администратор

Oфлайн
Пуснато на: 19.03.2010 23:17:30 ч.
Така ето и аз трябва да гласувам по обективни причини. Знам че не съм най-компетентният, който може да ви оцени, но се налага. И ето да започна:

Drip: Лично на мен клипа ти ми хареса. Може да е кратък ама си имаше стил (който явно ми допада). Използваше цялото разстояние, което е добре и нямаше повторения a.k.a. чистак! Само дето ми стори, че имаше 2-3 местенца където не оцели бийта или сигурно това ти е бил замисъла, но ми се наби на очи. Като цяло добро представяне, ама си имал къде къде по-добри, така че се стягай момко!

Staples: Песничката е убиец братче - много ми хареса. Ти гледам повече на баунс го раздаваше, а това нещо не ми се нрави, но споко няма да ти вземам бонус точки заради това. Стила ти, който изграждаш е хубав, само работи още по шлайфането. Забелязах при тебе повторения няколко също (малко са споко) и също като дрип използваше що годе цялото пространство.

Трудно е да се избере кой от двамата, но все пак някой трябва да продължи напред. И вота ми мисля да отиде за Drip, зат'ва, че клипът му ми допадна повече като че ли и ми харесва стила му. Staples не се предавай имаш много възможности и хубав стил. Отново евалата за песничката и съвет - кажи на кифлите да се успокоят малко, че по едно време почнаха да дразнят.

С най-добри чувства,
YeP! Яко денс!
Върни се в началото

borkata0104
n0_0b

Oфлайн
Пуснато на: 19.03.2010 23:26:47 ч.
Стаплес-Тренирай.Сам виждаш със труда,който хвърляш как постигна напредък,който много уолкари постигат за много по-голям период от време.Не се отказвай.Продължавай

Просто няма място за сравнение в тази битка.Клипа на Дрип ми спечели вота със атрактивните движения,постоянното придържане към бийта което за мен е много важно! Да не кажа,че е и на първо място.Просто разликата между двамата уолкари е много голяма.
Вот: Дрип
Върни се в началото

Xellos.
Модератор

Oфлайн
Пуснато на: 19.03.2010 23:31:40 ч.
Победа за Дрип с 3:1 TKO
Върни се в началото

Страници: 1
Вход
Потребител:
Парола: